Kiwanis Rheden - De Veluwezoom

Rheden - De Veluwezoom

Kiwanis > Nieuws

Pop voor een pop groot succes

POP VOOR EEN POP AKTIE VAN KIWANIS CLUB ´RHEDEN DE VELUWEZOOM´ GROOT SUCCES!

Tijdens het schaapscheerderfeest in Rheden hebben meer dan 110 bezoekers/sters aan onze stand 2 poppen gekocht. Hierdoor kunnen wij meer dan 100 poppen gratis beschikbaar stellen aan ziekenhuizen en instellingen. Doktoren, verplegend personeel e.a. kunnen met de hulp van deze pop het kind laten zien wat er gaat gebeuren en waar het gaat plaatsvinden. Bij de pop is ook een set kleurpotloden die kinderen kunnen gebruiken om hun pop te kleuren. Hierdoor krijgt de pop een bijzondere plek in het leven van het zieke kind.

Tijdens de gesprekje met (groot)ouders vertelden zij de leden dat zij de pop al kenden! Dit via ervaringen met  hun (klein) kinderen die tijdens b.v. een ziekenhuisopname al kennis met de pop  gemaakt.

Daarnaast hebben de leden van de Kiwanis club Rheden `De Veluwezoom´ de bezoekers/sters ook kunnen vertellen over de doelstelling van Kiwanis `Serving the Children of the world`

www.kiwanis.nl/rhedendeveluwezoom/ www.kiwanispop.nl