Kiwanis Rheden - De Veluwezoom

Rheden - De Veluwezoom

Kiwanis > Nieuws

Speculaaspop aktie t.b.v. stichting Gaandeweg

Bericht  van Stichting Gaandweg. 19 februari 2016.

Goed nieuws!

Gisteravond waren we als bestuur van Stichting Gaandeweg uitgenodigd door Kiwanis Rheden (voluit Kiwanis Rheden - De Veluwezoom) in Villa Veertien te Dieren. Een prachtige locatie, waar we verrast werden met de overhandiging van een cheque à 2000 euro!

Een mooi bedrag waar we een paar Gaandeweg-gezinnen ontzettend blij mee gaan maken. De Kiwanis wisten dit bedrag in te zamelen middels een ludieke speculaasactie.

Op onze beurt reikten wij onze Gaandeweg-erepenning uit aan Kiwanis Rheden. Deze werd door onze voorzitter Grace Roetert overhandigd aan Ap Lammers (President van Kiwanis Rheden), die even daarvoor de cheque aan Grace had overhandigd. Op de foto's zijn beide overhandigingen te zien.

Wij danken Kiwanis Rheden voor hun steun in het verleden, het heden én de toekomst. We kijken uit naar een prettige voortzetting van deze samenwerking!