Kiwanis Rheden - De Veluwezoom

Rheden - De Veluwezoom

Kiwanis > Nieuws

Speeldag Spelerij / Uitvinderij 13 februari 2016

Artikel in nieuwsbrief van Voedselbank Arnhem e.o. maart 2016.

Kiwani’s bezorgen kinderen Voedselbank actieve en onbezorgde dag Ons uitgiftepunt in de gemeente Rheden werd onlangs verrast met een bijzonder leuke aanbieding: ouders konden hun kinderen opgeven om een dag in het zonnetje te worden gezet. Serviceclub Kiwanis Rheden – De Veluwezoom verzorgde voor deze kinderen op zaterdag 13 februari een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij – De Uitvinderij in Dieren. In het totaal werden ’s morgens zo’n 33 kinderen tussen de 5 en 13 jaar opgehaald. De kinderen konden zich de hele dag vermaken. Ze werden geschminkt, ze bakten samen brood voor de lunch en in de middag kwam circus PomPom een interactieve voorstelling geven. Kortom, het was een leuke dag! Enthousiast De kinderen zijn naderhand uiteraard ook weer thuisgebracht. Sommigen van hen vertelden in de auto onderweg naar huis enthousiast over wat zij zoal tijdens deze dag hebben ervaren. Een van de deelneemsters vroeg dan ook bij het afscheid of zij volgend jaar weer mocht komen. De serviceclub Kiwanis Rheden – de Veluwezoom heeft haar motto ´Serving the children of the World´ méér dan waargemaakt. Kiwanis: heel erg bedankt. Het was een meer dan geslaagde dag!