Kiwanis Rijn en Gouwe

Jostiband
Kiwanis > Projecten KC R&G > 2018 Jostiband & Friends

2018 Jostiband & Friends

Jostiband & Friends, gaan voor de kinderen!

De Jostiband & friends slaan met Kiwanis Rijn en Gouwe de handen in een voor het goede doel. Zij willen graag kinderen helpen en doen dat samen met Kiwanis en Project Generations. Het concert vindt plaats op 15 februari 2018 in Theater Castellum. Kaarten zijn via de website van Castellum en aan de kassa verkrijgbaar.
De doelen waarvoor het concert gegeven wordt zijn Movement on the ground en het Kiwanis Kinderfonds Alphen. Movement on the ground helpt kinderen in vluchtelingenkampen in Griekenland. Nog altijd is daar hulp hard nodig. Het Kiwanis Kinderfonds Alphen helpt kinderen in Alphen aan den Rijn en omstreken. De Kiwanis doen dat onder andere door het organiseren van Droomdagen voor getraumatiseerde kinderen, kerstdiners voor sociaal uitgesloten kinderen en nog veel mee zoals u elders op deze site kunt lezen. De volledige opbrengst gaat  naar deze goede doelen. Kortom een fantastische beleving voor een paar geweldige doelen. Meer info volgt via deze site.

Uiteraard zoeken wij nog sponsors voor dit unieke evenement. Wilt u uw steentje of steen bijdragen? Aarzel niet en neem contact op (als wij u nog niet gevraagd hebben).