Kiwanis Rotterdam

Rotterdam

www.kiwanis.nl
  • Rotterdam

    Kiwanis Club Rotterdam is de tweede Kiwanis Club in Nederland en had in 2018 haar 50 jarig bestaan.

  • Bilderberg Parkhotel

    Lees verder >

Home

Eerste speeltoestellen geplaatst

Eerste speeltoestellen geplaatst


Zaterdag 16 maart 2019 zijn in het kader van 'NL doet" twee speeltoestellen geplaatst op Speeltuin Hillesluis. DuraVermeer was met groot materieel en een grote ploeg mensen gekomen om deze klus in een dag te klaren. Door de grote hoeveelheid hemelwater die men deze dag kreeg is dit niet helemaal gelukt. De grasmatten moeten nog aangelegd worden, maar zal de komende dagen zeker gerealiseerd worden. Een mooie start voor de afronding van het jubileumproject.

Lees verder

KC Westland schenkt 1000 euro

KC Westland schenkt 1000 euro


Kiwanis Club Westland schenkt tijdens de bijeenkomst van 18 februari 2019 1000 euro voor het jubileumproject van Kiwanis Club Rotterdam. Een mooi gebaar van een club die lang geleden door KC Rotterdam is gesponsord.

Lees verder

Jubileumboek 50 jaar Kiwanis Club Rotterdam

Jubileumboek 50 jaar Kiwanis Club Rotterdam


Donderdag 22 november 2018 is het 50-jarig jubileum van Kiwanis Club Rotterdam gevierd met een gala diner in het Parkhotel te Rotterdam. Samen met een aantal gasten, waaronder leden van het Dagelijks Bestuur en ex leden van club Rotterdam hebben wij een mooie avond gehad. Tijdens het diner is het jubileumboek gepresenteerd welke de gasten na afloop mee naar huis mochten nemen. Het enthousiasme over het boek hebben de makers van het boek goed gedaan.

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube