Kiwanis Rotterdam

Rotterdam

www.kiwanis.nl
  • Rotterdam

    Kiwanis Club Rotterdam is de tweede Kiwanis Club in Nederland en had in 2018 haar 50 jarig bestaan.

  • Bilderberg Parkhotel

    Lees verder >

Home

Kiwanis zijn doeners

Kiwanis zijn doeners


De ware identiteit van Kiwanis is 'gewoon doen'. De onderscheidende factor van Kiwanis ten opzichte van andere serviceclubs is dat Kiwanis creert en niet alleen maar geld geeft. Als wij nu kijken naar de vier voorgestelde jubileumprojecten dan zijn er drie projecten waar wij, als Kiwanis, alleen maar hoeven te doneren aan een professionele organisatie. Lekker makkelijk, dat wel..., maar het draagt niet bij aan de identiteit van Kiwanis. Ook niet aan naamsbekendheid. Het project 'samen spelen' geeft...

Lees verder

Bestuurswissel + Dick van de Wetering geïnstalleerd

Bestuurswissel + Dick van de Wetering geïnstalleerd


Op zaterdag 5 oktober 2019 heeft de bestuurswisseling van Kiwanisclub Rotterdam plaatsgevonden in Hotel Van der Valk Rotterdam-Nieuwerkerk. De bestuurswissel heeft niet zo'n grote impact op de club, want de voorzittershamer is door Siep Adolf overhandig aan Piet Bruggeman. Leo Kathman blijft de penningmeester en Dirk Stehouwer blijft secretaris van de club. De laatste daad als voorzitter was voor Siep Adolfs de installatie van ons herintredende clubgenoot Dick van de Wetering.

Lees verder

Fluisterboot in Schiedam

Fluisterboot in Schiedam


Zaterdag 22 juni 2019Na de gezellige lunch bij Brasserie Het Stadhuis, met de fluisterboot doorSchiedam en het geheel werd afgesloten met een ijsje bij de Italiaan.Een mooie tocht en altijd weer goed om te zien dat een stad bekijken vanaf het water een andere dimensie geeft op de (vaak) bekende stad.Schiedam is o.a. bekend van de grote molens.

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube