Kiwanis Venray Schieëpersland

Venray Schieëpersland

www.kiwanis.nl
 • Dromen?

  KC Rijn en Gouwe realiseert dromen! Dromen van een wereld ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Volcke Rally ...

  Dat zien wij graag. Kiwanis en JCI samenwerkend in de Volcke Rally. De grote winnaar is Fenderts Muzikaal Schoolkabaal. Cool!

 • Velo? eh u bedoelt fiets?

  Mountainbiken en fietsen voor een doel is een mooie combi en goed voor lijf en leden. Kiwanis Barneveld en De Man en zijn fiets fietsen en delen uit.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Raadselen ...

  Voor velen is het raadsel wat Kiwanis doet. Een ingepakte fiets leidt ook tot opgetrokken wenkbrauwen ... alles voor het goede doel, mensen.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Schieëpersland Venray e.o.

Welkom op de homepage van Kiwanisclub Schieëpersland uit Venray en omgeving. Als serviceclub zetten wij ons in voor tal van goede doelen in de regio Venray. Serving the Children is het motto van Kiwanis International. Wij geven daar op lokaal niveau invulling aan.

 

Bezoek ook onze facebook pagina 

Geslaagd Toeptoernooi: Kindervakantiewerk kan vooruit

Geslaagd Toeptoernooi: Kindervakantiewerk kan vooruit


Vrijdag 7 april werd alweer het 6de Venrays Toeptoernooi georganiseerd door Kiwanis Schiepersland. Met 72 deelnemers werd er in 3 opeenvolgende rondes, verdeeld over 5 bekende horecagelegenheden in het centrum van Venray, gestreden om de Piet van Benschop Bokaal. Deze bokaal vernoemd naar het vorig jaar overleden Kiwanis lid, Piet van Benschop, werd dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de winnaar van 2017, toepkampioen van Venray, Henny de la Roy. In een spannende finale gespeeld in het Zusje,...

Lees verder

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube