Kiwanis 's Hertogenbosch

Kiwanis > Kiwanis Serviceorganisatie

Over Kiwanis 's-Hertogenbosch

Kiwanis ’s-Hertogenbosch,

een serviceclub voor zowel mannen als vrouwen opgericht in september 1983, maakt deel uit van de wereldwijde Kiwanisorganisatie. Deze internationale organisatie van vrijwilligers, in 1915 opgericht in de Verenigde Staten, stelt zich tot doel kwetsbare kinderen in onze samenleving te ondersteunen.

Kenmerkend voor de Kiwanis clubs is dat wij ons vooral richten op kinderen, die kinderen die het moeilijk hebben, dit kan regionaal, nationaal maar ook internationaal zijn. Ons motto is dan ook “ Serving the children of the world”. Wij proberen niet alleen door daden kwetsbare kinderen extra te ondersteunen maar ook door activiteiten te ontplooien. Activiteiten waarvan de  opbrengsten bestemd zijn voor projecten c.q. goede doelen t.b.v. het welzijn en de ontwikkeling van kinderen

Zo is daar onder andere onze Kiwanis pop voor zieke kinderen.

Kiwanis ’s-Hertogenbosch heeft naast genoemde doelstelling ook de persoonlijk ontwikkeling van zijn leden, het opbouwen van langdurige en waardevolle vriendschappen en saamhorigheid en gezelligheid als uitgangspunt.

Wij ontmoeten elkaar dan ook naast de gemeenschappelijke activiteiten en m.u.v. de maanden juli en augustus, elke tweede maandag van de maand in ‘t Misverstant, Vught.

Meer informatie over onze projecten en/of Kiwanis ’s-Hertogenbosch?  Neem contact op met ons op.

Meer over Kiwanis Nederland

Meer informatie over de Kiwanis service organisatie en over het district Nederland vindt u op