Kiwanis Sint Oedenrode - Rooi

Op het bordes bij MCO

• STOP Tetanus

Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

Serviceclub Kiwanis Sint-Oedenrode – Rooi wordt gevormd door maatschappelijk betrokken mensen uit Sint - Oedenrode. De leden zetten sinds 1998 hun netwerken en capaciteiten in voor kinderdoelen. Bij elke projectkeuze is de aandacht gericht op kinderen met bijzondere noden in Sint - Oedenrode en directe omgeving. Kansarme kinderen elders in de wereld komen ook in beeld waarbij altijd gekeken wordt of er een connectie is met initiatieven in Sint - Oedenrode.

Voor het werven van financiën worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Een in Sint - Oedenrode algemeen bekende activiteit van de Kiwanis is de Klumpkesrace.

Via een onafhankelijke stichting (SMI - Stichting voor Maatschappelijke Initiatieven) ondersteunt Kiwanis Rooi lokale projecten.