Kiwanis Sint Oedenrode - Rooi

Sint Oedenrode - Rooi

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Serviceclub Kiwanis Sint-Oedenrode – Rooi wordt gevormd door maatschappelijk betrokken mensen uit Sint - Oedenrode. De leden zetten sinds 1998 hun netwerken en capaciteiten in voor kinderdoelen. Bij elke projectkeuze is de aandacht gericht op kinderen met bijzondere noden in Sint - Oedenrode en directe omgeving. Kansarme kinderen elders in de wereld komen ook in beeld waarbij altijd gekeken wordt of er een connectie is met initiatieven in Sint - Oedenrode.

Voor het werven van financiën worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Een in Sint - Oedenrode algemeen bekende activiteit van de Kiwanis is de Klumpkesrace.

Via een onafhankelijke stichting (SMI - Stichting voor Maatschappelijke Initiatieven) ondersteunt Kiwanis Rooi lokale projecten.

 

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Sint Oedenrode - Rooi volgen:

Facebook