Kiwanis Steenbergen e.o.

Steenbergen e.o.

www.kiwanis.nl

Home

Op donderdag 15 juni 2017 organiseren wij onze jaarlijkse Haringparty!

In samenwerking met Hotel/Restaurant Thuis! wordt dit jaar wederom onze Haringparty gevierd in Dinteloord, op het nieuwe terras van Thuis! Vanaf 17:00 uur bent u meer dan welkom om te komen genieten van de vers aangevoerde Hollandsche Nieuwe onder het genot van een drankje. Naast de haring is er een uitgebreide BBQ, Gin-Tonicbar, Champagne en meer, verzorgt door de Sligro en Thuis!

Zoals altijd gaat de opbrengst van deze avond naar een goed doel.

Dit jaar ondersteunen wij weer Stichting Dinteloord in Beweging, die met de opbrengst van vorig jaar van maar liefst € 5.162 vele kinderen uit Dinteloord en omgeving in staat stellen deel te nemen aan sportverenigingen, hun zwemdiploma kunnen halen en zodoende aansluiting krijgen of houden bij hun leeftijdsgenootjes. Een fantastisch doel, waar al vele jaren een grote behoefte aan blijkt te bestaan. 

Bent u er dit jaar bij? Bestel uw kaarten door een mailtje te sturen naar heleen@breuremakelaardij.nl  

Kiwanis steekt de handen uit de mouwen voor de Beleeftuin van Zorghoeve Kakelbont

Dinteloord – Op de Nationale Vrijwilligersdag NLdoet – zaterdag 12 maart jl. – werkten de leden van Kiwanis afdeling Steenbergen mee aan de nieuwe Beleeftuin van Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord – gelegen aan de Boompjesdijk in Dinteloord. Naast de noeste arbeid kon Kiwanis het team van Kakelbont verblijden met een cheque van 1.530 euro voor de omheining van de dierenweide. 

Handen uit de mouwen

De leden van Kiwanis hebben in drie teams gewerkt aan het in elkaar zetten van houten tuinmeubelen, het schuren en verven van de pipowagen en het realiseren van de omheining van de nieuwe dierenweide. In de dierenweide komen o.a. de  hangbuikzwijnen Spikkel en Spot. 

Cheque van 1.530 euro

Kiwanis Steenbergen e.o. viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. De voorzitter van de jubilieumcommissie, Albert de Jong, overhandigde tijdens de lunchpauze op zaterdag jl. een cheque van 1.530 euro aan Edith van der Riet en Dorien van der Kort van Zorghoeve Kakelbont. Met het geld uit de jubileumpot wordt een dierenweide in de beleeftuin van Kakelbont gerealiseerd, die op Tweede Paasdag officieel opengaat.

cheque uitreiking Kakelbont

Aanmeldingsformulier Haringparty


Aanmelding Haring

Vul hieronder het aantal gewenste toegangskaarten en uw gegevens in.
Prijs: € 40,00 Aantal:

Vul hieronder uw gegevens in. Velden met een * zijn vereist

Totaal: € 0,00


Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube