Kiwanis Serviceclubs
Kiwanis Serviceclubs > Over Kiwanis > Strategische Commissie

Strategische Commissie

Strategiecommissie (benoemd door de AV) Kiwanis District Nederland kent een Strategiecommissie. Deze wordt jaarlijks benoemd door de Algemene vergadering.

Leden 2018-2019:

Hendrik Beuving

Michel Oldenburg

Guido Palm

Erik Luijken

Taakomschrijving:

• Ontwikkelt een volgend Strategisch plan voor de middellange termijn met voldoende draagvlak van het AB en de clubs.

• Doet als strategisch sparringpartner op basis van actuele ontwikkelingen gevraagd en ongevraagd voorstellen aan DB/AB ten aanzien van gewenste bijstellingen van het vigerend Strategisch plan.

• Evaluatie van het vigerend plan door het DB en AB en rapporteert hierover jaarlijks rechtstreeks aan de AV.

Strategisch plan 2013 - 2018

N.B. Bovenstaand Strategisch plan werd op het congres te Deventer behandeld en aldaar door de Algemene Vergadering goedgekeurd.

Rapporten over naamsbekendheid en Tevredenheidsonderzoek onder leden Kiwanis Nederland.

Onderzoek naamsbekendheid (Studenten Saxion Deventer)

Tevredenheidsonderzoek Kiwanis District Nederland (studenten Han Nijmegen)

Bijlage Enquete Communicatie binnen Kiwanis (tevredenheidsonderzoek)