Kiwanis Tholen

Tholen

www.kiwanis.nl

Het laatste nieuws

Welkom op de website van Kiwanis-Tholen. Een jonge Kiwanis club op een van de mooiste eilanden van Zeeland.

Inmiddels hebben de leden een aantal vast activiteiten door het jaar heen op touw weten te zetten. De meeste bekende activiteit is het jaarlijkse voorjaarsfeest. De achtergrond van dit feest is het kweken van oesters op de authentieke wijze. Gekalkte oud Hollandse dakpannen worden in de Oosterschelde geplaatst om het zogenaamde oesterbroed te vangen. Daarna worden de oesters opgekweekt in de oesterputten.  Verder organiseert de Thoolse afdeling ieder jaar de Drakenbootrace in Tholen en de Nazomer Motortoertocht. Door de vele motorrijders in de club een evenement waar naar wordt uitgekeken.

16 september 2017 Kiwanis Feestavond

16 september 2017 Kiwanis Feestavond


Kiwanisclub Tholen organiseert op zaterdag 16 september 2017 een gezellige feestavond op het water aan boord van partyschip de Prinsenlander. Geniet onder het genot van een hapje en een drankje van de ondergaande zon en van de muziek van live band Two Delight en DJ Johnny. De kaarten zijn beschikbaar via onze leden en via onze website.

Lees verder

Opbrengst motortoertocht 2017

Opbrengst motortoertocht 2017


Afgelopen zaterdag reed een mooie club van 38 motoren en ruim 50 enthousiastelingen een prachtbedrag van ruim 1.600,-- bij elkaar voor Leergeld Nederland. Kiwanis Tholen dankt iedereen voor de gezelligheid en zijn of haar bijdrage!

Lees verder

Sponsoren 2017 bedankt!

Sponsoren 2017 bedankt!


Kiwanis Tholen bedankt onder meer de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan onze motortoertocht 2017 voor Stichting Leergeld. Klik op de naam om naar de website van de sponsor te gaan: De Thoolse TaxiOverbeekeAdvocatenkantoor ZeelandZLM VerzekeringenJ. van der Weele Internationaal TransportAutobedrijf De GroenHoekstra BVCarrosserie Elenbaas BVWoonboulevard Poortvliet XXLUitje in jouw stadRitho Communicatie Media BVMTC OemommenoeAannemingsbedrijf DeurlooGeuze TransportBloom4You!Keurslagerij GeilingsOranje...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Like ons op Facebook!

Like ons op Facebook!

Ook onze Facebookpagina is nu actief... Like ons op https://www.facebook.com/kiwanistholen

 

 

 

 

 

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Tholen volgen:

Facebook