Kiwanis Tholen

Tholen

www.kiwanis.nl
  • Drakenbootrace

    Dit jaar strijden de teams tijdens de havendagen in Tholen tegen elkaar. Op zaterdag 2 juni 2018 zal dit spektakel plaatsvinden.

    Lees verder >

Het laatste nieuws

Welkom op de website van Kiwanis-Tholen. Een jonge Kiwanis club op een van de mooiste eilanden van Zeeland.

Inmiddels hebben de leden een aantal vast activiteiten door het jaar heen op touw weten te zetten. De meeste bekende activiteit is het jaarlijkse voorjaarsfeest. De achtergrond van dit feest is het kweken van oesters op de authentieke wijze. Gekalkte oud Hollandse dakpannen worden in de Oosterschelde geplaatst om het zogenaamde oesterbroed te vangen. Daarna worden de oesters opgekweekt in de oesterputten.  Verder organiseert de Thoolse afdeling ieder jaar de Drakenbootrace in Tholen en de Nazomer Motortoertocht. Door de vele motorrijders in de club een evenement waar naar wordt uitgekeken.

2 juni 2018 Drakenbootrace 2018

2 juni 2018 Drakenbootrace 2018


Op zaterdag 2 juni 2018 organiseren wij tijdens de Thoolse havendagen een Drakenbootrace in de haven van Tholen. U kunt zich nu inschrijven als team! Een team kan bestaan uit een groep vrienden, familie of collega's. De Drakenbootrace is een sportief evenement dat spanning, gezelligheid, teambuilding en netwerken combineert.

Lees verder

19 april 2018 Culinaire Kreeftenavond

19 april 2018 Culinaire Kreeftenavond


Op donderdag 19 april 2018 organiseren we een kreeften diner bij Clubhuis Buutengaets in Sint-Annaland. We gaan een heerlijk kreeften diner serveren op basis van de Oosterschelde kreeft . Dit diner inclusief een fles wijn per persoon kunnen we aanbieden voor 75 euro per couvert. De opbrengst van deze avond schenken wij aan de Stichting Leergeld Oosterschelderegio.

Lees verder

16 september 2017 Kiwanis Feestavond

16 september 2017 Kiwanis Feestavond


Kiwanisclub Tholen organiseert op zaterdag 16 september 2017 een gezellige feestavond op het water aan boord van partyschip de Prinsenlander. Geniet onder het genot van een hapje en een drankje van de ondergaande zon en van de muziek van live band Two Delight en DJ Johnny. De kaarten zijn beschikbaar via onze leden en via onze website.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Like ons op Facebook!

Like ons op Facebook!

Ook onze Facebookpagina is nu actief... Like ons op https://www.facebook.com/kiwanistholen

 

 

 

 

 

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Tholen volgen:

Facebook