Kiwanis Tholen

Tholen

www.kiwanis.nl
Circus
Kiwanis > Nazomer Motortoertocht > Programmaboekje

Programmaboekje

 

Motortoertocht 2019

 

Datum                         : zaterdag 14 september 2019

Verzamelen vanaf        : 09.00 uur

Startlocatie                  : CAISSON, Smokkelhoekweg 12, 4421 JH Kapelle

Starten vanaf               : 9.30 uur

Prijs                             : € 35,-- voor een motor met berijder (inclusief BBQ)

                                   : € 30,-- voor een motorpassagier (inclusief BBQ)

                                   : € 20,-- voor een losse deelnemer aan de BBQ

Ritbeschrijving Kiwanis Nazomermotortoertocht 2019

 De Kiwanis Nazomermotortoertocht 2019 op zaterdag 14 september is alweer de tiende editie van dit jaarlijks terugkerende motorevenement. Dit jaar beginnen we niet op Tholen, maar in het mooie Kapelle. Dat biedt ons de gelegenheid om eens een andere kant op te gaan met onze route. Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom bij CAISSON aan de Smokkelhoekweg 12 in Kapelle. Daar staat de koffie (of thee) bruin en kan er met een lekker stuk appelgebak nog een bodempje voor de rit worden gelegd.

De eerste motoren zullen rond 09.30 uur het terrein weer verlaten om een prachtige rit richting het westen van Zeeuws-Vlaanderen te gaan rijden. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van de digitale (Garmin-)route die je voorafgaand aan de rit per e-mail ter beschikking zal worden gesteld. Ook zullen er voldoende voorrijders aanwezig zijn waarbij aangehaakt kan worden als je niet over een navigatiesysteem beschikt.

Vanuit Kapelle tuffen we door de Bevelanden richting de Westerscheldetunnel en rijden we langs de Westerscheldekust via Breskens naar Retranchement.

In die omgeving zal de innerlijke mens weer worden aangesterkt en rijden we aan het begin van de middag weer verder richting Sluis om uiteindelijk al flirtend met de Belgische grens weer in Terneuzen uit te komen.

Daar schieten we dan weer de Westerscheldetunnel door en zetten we voet op vertrouwde puur Zeeuwse bodem. De zak van Zuid-Beveland wordt aangedaan en uiteindelijk komen we via de oude Zeeuwse weg en de Oesterdam op ons eigen mooie eiland.

Daar steken we bij Auto Koese in Sint-Annaland traditiegetrouw de barbecue weer aan om deze dag gezellig met elkaar af te sluiten.

Een drietal huishoudelijke mededelingen tot slot:

  • Zorg ervoor dat je portemonnee bij de hand is als je de Westerscheldetunnel door moet (€ 2,50 per motor per passage)
  • Neem je papieren en id-kaart mee; we komen immers in België.
  • Aftanken kan nog bij CAISSON; een tankstation ligt er voor de deur.

Alvast heel veel plezier en voorpret toegewenst! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@kiwanisclubtholen.nl.

 

 

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Tholen volgen:

Facebook