Kiwanis Tholen

Motor Banner
Kiwanis > Nazomer Motortoertocht > Route Nazomer Motortoertocht

Route Nazomer Motortoertocht

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert de Kiwanisclub Tholen voor de tiende keer een Nazomer Motortoertocht waarbij de opbrengst aan een goed doel zal worden geschonken.

Kiwanis Tholen heeft er dit jaar voor gekozen om de opbrengst van deze tocht te schenken aan Speeltuinvereniging De Speelkrael die momenteel druk doende is met de realisatie van een speeltuin in Scherpenisse.

De toertocht begint rond 9.00 uur bij CAISSON aan de Smokkelhoekweg 12 in Kapelle en er is een mooie route uitgezet richting het westen van Zeeuws-Vlaanderen. We eindigen bij Auto Koese in Sint-Annaland en daar zal rond 17.30 – 18.00 uur een barbecue gehouden worden.

Onderweg is voldoende gelegenheid om even te stoppen en te genieten van de omgeving. Voor een lunch wordt eveneens gezorgd.

Alvast heel veel plezier en voorpret toegewenst! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@kiwanisclubtholen.nl.

Naar de inschrijving klik op Vrijwaringsverklaring