Kiwanis Tiel

Tiel

Kiwanis > Nieuws

1E KIWANIS MIDZOMERNACHTRUN SUCCESVOL

Op woensdag 21 juni organiseerde Kiwanis Tiel de eerste editie van de Kiwanis Midzomernachtrun 2017! Ruim 120 deelnemers liepen 5 of 10 kilometer en hebben, met waarschijnlijk de heetste run van het jaar, een dappere poging gedaan hun persoonlijke records te breken! De run werd voorafgegaan met een heuse duizend meter Kidsrun. De hoofdsponsor Advocatenkantoor Bierman leverde het eerste bedrijventeam en daagde een tiental andere bedrijventeams uit. De ploeg van de Rabobank was hen te snel af en eindigde als eerste. Lopers die als eerste eindigde incasseerde maar liefst €50,- en een gouden Fliptrofee. Organisator Kiwanis Tiel kijkt met veel plezier terug op een geweldige avond waar de deelnemende lopers het hoofd cool hielden en de reacties hartverwarmend waren! De opbrengsten van de Kiwanis Midzomernachtrun Tiel gaan naar goede doelen van Stichting heartbeat, Stichting Dreams4kids, Rivierenland Bibliotheek afdeling jeugd, Scool on wheels en Jeugdcorsowagen Passewaaij.

Link naar alle foto's

Link naar einduitslag