Kiwanis Utrecht

Utrecht

www.kiwanis.nl
Kiwanis Club Utrecht-Domtoren,  Hans Hoogendoorn, 2003
Kiwanis > Nieuws

Nieuws Kiwanis Club Utrecht

A Happy New Year


A Happy New Year

Kiwanis Club Utrecht wenst iedereen een gelukkig en gezond 2017! 
In 2016 vierde Kiwanis Club Utrecht het 40 jaar bestaan. Het doel van de club is en blijft de ondersteuning en talentontwikkeling van kinderen binnen stad en regio Utrecht. Afgelopen jaar werd ingezet op Utrechtse doelen als het Jeugdcultuurfonds en de IMC Weekendschool Utrecht. Kiwanis leverde daarnaast een bijdrage met Kiwanis poppen voor kinderen in het Universitair Medisch Centrum (UMC) Utrecht en met naaimachines voor Kiran Namaste, een project voor hulp aan alleenstaande moeders en hun kinderen in Nepal. Landelijk was er veel aandacht voor de bijdrage van 1 miljoen Euro van Kiwanis voor STOP Tetanus, het wereldwijde project met Unicef om Tetanus de wereld uit te helpen. Bijzonder in afgelopen jaar was de uitwisseling met Syrische vluchtelingen en een plan van Kiwanis Club Utrecht en Jeugdcultuurfonds Utrecht voor opvang van de kinderen van vluchtelingen.
Een andere ontwikkeling was dat vele nieuwe leden de club hebben versterkt. En er is gestart met nieuwe fundraising projecten: paling roken voor het goede doel en de inzameling van Vinyl. Ook in 2017 zijn aanmeldingen van projecten en leden welkom. Ga hiervoor naar contact.


Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

05/06Kiwanis Utrecht Privacy Verklaring
25/04Kiwanis Utrecht pakt in voor Stichting Jarige Job
11/01Kiwanis Utrecht overhandigt € 7.713,55 aan Stichting Jarige Job
19/11KC Utrecht over Syrië: het land, het leven

Paling voor het goede doel

Paling  voor het goede doel

Op zoek naar een leuk evenement voor uw feest? En een goed doel steunen? Verras uw gasten dan eens met een oud-Hollandse palingrokerij. Bel met Henk Potter 06-53391363

Lees verder

Kiwanis Twitter

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Utrecht volgen:

FacebookTwitterLinkedinYoutube