Kiwanis Utrecht

Kiwanis > Nieuws

Nieuws Kiwanis Club Utrecht

Eindpresentatie The Floor is Yours

Kom op 22 januari 2020 langs bij ZIMIHC Stefanus om de laatste dag van The Floor is Yours te vieren! Elf weken lang hebben kids breakdancelessen gevolgd bij ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. De lessen werden gegeven door breakdance leraar Raymond den Uijl. De lessen zijn mogelijk gemaakt door Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht.

Op 22 januari tussen 15.00 en 17.00 uur laten zij in een Breakdance Battle zien wat ze tot nu toe geleerd hebben. Deze middag kun je ook zelf meedoen met een breakdance workshop. Daarnaast showen echte breakdance pro’s hun vetste moves voor jou en zijn er nog andere leuke dingen te doen! Neem je (klein-) kinderen mee. Alleen komen kijken is natuurlijk ook toegestaan. De toegang is gratis.

The Floor is Yours (TFIY) is een serie van tien breakdancelessen die op verschillende locaties in heel Nederland gegeven wordt. TFIY geeft kinderen de kans te dansen en deel uit te maken van een groep. The Floor is Yours wordt sinds 2017 twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breaking League.

Kiwanis Club Utrecht steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht en leverde een financiële bijdrage om The Floor is Yours mogelijk te maken.

Datum en tijd eindpresentatie The Floor is Yours:
22 januari van 15.00 tot 17.00 uur

Locatie: