Kiwanis Utrecht

Utrecht

www.kiwanis.nl
Kiwanis kinderboek Martine Letterie, Het Mysterie van de Zwarte Mantel
Kiwanis > Nieuws

Nieuws Kiwanis Club Utrecht

Koken met de sterren van ZiZo


Koken met de sterren van ZiZo

Op 4 juni 2019 was Kiwanis Club Utrecht te gast voor een kookworkshop bij ZiZo van Reinaerde op de Oudegracht in Utrecht. Het was de eerste kookworkshop bij Zizo, onder deskundige leiding van kok Jeroen en met vrolijke en goede hulp van de medewerkers van ZiZo. De menu's en ingrediënten werden uitgedeeld aan groepjes. Elk groepje kreeg de ondersteuning van medewerkers van Zizo die natuurlijk veel beter weten waar alles staat en hoe het werkt. Het werd een mooie samenwerking, er waren goede gesprekken en het werd een heerlijk sterrendiner!

In 1993 opende ZiZo zijn deuren aan de Oudegracht in Utrecht. Een bijzonder moment, want ZiZo was het eerste bedrijf in Nederland dat bijna helemaal gerund werd door mensen met een beperking. Dit unieke inclusieve concept kreeg de naam ZiZo, dat staat voor: Zie eens Zo, kijk eens op een andere manier naar mensen met een beperking. Een initiatief van Reinaerde, een organisatie die mensen met een beperking helpt hun eigen kracht te ontdekken.

Zoekt u een bijzondere plek voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of het vieren van een feestje met een kookworkshop? Bent u op zoek naar een uniek cadeau, maar heeft u geen idee waar u dat kunt vinden?
Loop dan eens binnen bij Zizo, aan de Oudegracht 281-283 in Utrecht. Eetcafé, winkel en atelier in één. Een inspirerende en creatieve plek, waar hartelijkheid de boventoon voert.

 


Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

10/01Eindpresentatie The Floor is Yours
20/12Bedankt voor uw steun
26/11Heins Willemsen en Kiwanis brengen Sinterklaasliedjes op de Domtoren
16/10Banketstaven actie voor Jarige Job
01/07Kiwanis Utrecht doneert € 2.500 aan Jeugdfonds Cultuur Utrecht
03/05Kiwanis Utrecht pakt in voor Stichting Jarige Job
17/04Kiwanis Utrecht overhandigt 5500 Euro aan Stichting Jarige Job

Paling roken voor het goede doel

Paling roken voor het goede doel

Op zoek naar een leuk evenement voor uw feest? En een goed doel steunen? Verras uw gasten dan eens met een oud-Hollandse duurzame palingrokerij. Bel met Henk Potter 06-53391363 en kijk op Paling roken

Lees verder

Kiwanis Twitter

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Utrecht volgen:

FacebookTwitterLinkedinYoutube