Kiwanis Utrecht

Utrecht

www.kiwanis.nl
Domplein Utrecht
Kiwanis > Nieuws

Nieuws Kiwanis Club Utrecht

Vinyl for Kids


Vinyl for Kids

Inzameling lp’s voor Utrechtse kinderen van IMC Weekendschool
De jaren '60 tot '80 waren de gouden tijd van de langspeelplaat. Daarna kwamen er muziekcassettes, cd's en internet voor in de plaats. Toch zijn veel liefhebbers trouw gebleven aan de 33-toerenplaat van vinyl. En de groep verzamelaars van popmuziek op vinyl is sterk groeiend.

Op zaterdag 20 mei kunt u van 11.00 tot 15.00 uur uw lp’s en singles inleveren bij restaurant Het Oude Tolhuys in Utrecht. De opbrengst gaat naar het goede doel: de IMC Weekendschool in Utrecht. Het evenement ‘Vinyl for Kids’ wordt georganiseerd door Kiwanis Club Utrecht. Haal uw oude pop-platen en singles van zolder en kom gezellig langs op 20 mei. Een DJ draait die dag allerlei oude gouden hits. Van de Beatles en de Stones tot Prince en Madonna. Ook IMC Weekendschool is dan aanwezig om te vertellen wat ze allemaal doet voor Utrechtse kinderen in achterstandswijken.

IMC Weekendschool Utrecht
De opbrengst van de verkoop van Vinyl for Kids gaat naar IMC Weekendschool Utrecht. Deze weekendschool in Utrecht Overvecht verzorgt extra lessen voor circa honderd leerlingen uit groep 7, 8 en de brugklas. Het gaat hierbij om aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken. Op de weekendschool maken jongeren kennis met interessante vakgebieden uit de wereld van cultuur en wetenschap. Het driejarig curriculum omvat vakken als Recht, Filosofie, Geneeskunde, Journalistiek, Wiskunde, Ondernemen, Sterrenkunde en Beeldende Kunst.

Kiwanis Utrecht
Kiwanis Club Utrecht is al 40 jaar actief voor kinderen in Utrecht. Sommige projecten richten zich op fundraising voor het goede doel. Bij andere projecten zetten de leden zich persoonlijk in met tijd en deskundigheid. Kiwanis is een wereldwijd actieve community van clubs, leden en partners. Het motto van Kiwanis is: 'Serving the children of the world'.

Locatie en tijd
Zaterdag 20 mei 11.00 tot 15.00 uur in Restaurant Het Oude Tolhuys, Weg naar Rhijnauwen 13-15, 3584 AD Utrecht. Geen tijd die dag? Bel 06-51551698 en uw singles en lp’s met popmuziek worden bij u opgehaald. U kunt ze ook inleveren op de Oudegracht 314 in Utrecht, waar de platen voor de IMC Weekendschool te koop aangeboden worden. Zie voor meer informatie: www.kiwanisutrecht.nl


Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

03/05Kiwanis Utrecht pakt in voor Stichting Jarige Job
17/04Kiwanis Utrecht overhandigt 5500 Euro aan Stichting Jarige Job
01/03Introductie nieuwe leden Kiwanis Club Utrecht
01/03Kiwanis Utrecht en IJsselstein
14/12Kiwanis schenkt 250 poppen voor kinderen in het Prinses Máxima Centrum
05/12Kiwanis wint Kennisconcours Utrecht
05/06Kiwanis Utrecht Privacy Verklaring

Paling voor het goede doel

Paling  voor het goede doel

Op zoek naar een leuk evenement voor uw feest? En een goed doel steunen? Verras uw gasten dan eens met een oud-Hollandse duurzame palingrokerij. Bel met Henk Potter 06-53391363 en kijk op Paling roken

Lees verder

Kiwanis Twitter

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Utrecht volgen:

FacebookTwitterLinkedinYoutube