Kiwanis Venlo-Jaomerdal

Venlo-Jaomerdal

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Algemeen

Kiwanis Club Venlo Jaomerdal is serviceclub nr 20 KI Clubnr K 11206 onderdeel van Divisie 7 Zuid Oost van het District Nederland. Datum formatie: 3-10-1983, organisatie en charter: 21-05-1984.

De club kent drie geledingen die afzonderlijke bijeenkomsten hebben:                                                                     

 • Kernleden    : 2e donderdag van de maand bijeenkomst in restaurant Valuas en 4e donderdag van de maand een activiteit.
 • Senatoren    : 1e woensdag van de maand bijeenkomst in restaurant Valuas.
 • Innovatoren : 4e woensdag van de maand bijeenkomst in café restaurant de Brasserie in Venlo.

De Algemene Ledenvergaderingen worden twee maal per jaar gehouden in restaurant Valuas in Venlo.

Zie voor verdere gegevens en programma's de desbetreffende agenda op de site.

Leden dienen zich via leden login aan te melden met hun gebruikersnaam en wachtwoord om informatie in te zien over bijeenkomsten (aanmelden/afmelden).

35 jarig jubileum


Donderdag 23 Mei vieren we ons 35 jarig jubileum. Ook partners zijn van harte welkom! Via mail zijn jullie al geinformeerd over het programma en de kosten. Programma in het kort:vanaf 18.00 uur ontvangst bij Restaurant Valuas, er zullen div. hapjes en drankjes worden geserveerd, live muziek, een quiz en een uitdagend volksvermaak t.w. een golfbal over de maas slaan (golfballen ter plekke te koop).

Lees verder

Kiwanis Trophy 2019


De Voorjaarseditie van de Kiwanis Trophy Venlo wordt weer op Tweede Paasdag gehouden. Dit jaar is dat maandag 22 april 2019. De ééndaagse Voorjaarsrally is zowel een reünie als een prima gelegenheid om kennis te maken met het fenomeen puzzelrit. De puzzelrit is eenvoudig van karakter, zodat iedereen met veel plezier kan meedoen. De systemen zijn bol-pijl met foto-zoeken en eenvoudig kaartlezen. De rit start en eindigt in het dorp van carnavalsvereniging “DE KLOTBULTJES”. We beginnen ’s ochtends

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Meer over Kiwanis Nederland

Meer informatie over de Kiwanis service organisatie en over het district Nederland vindt u op

www.kiwanis.nl  

Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven

"Vrienden voor het LEVEN"

Vriendenformulier.pdf
Een uitdrukking met meerdere betekenissen. Onze missie is in ieder geval om actief en belangeloos initiatieven te ontplooien met als doel (kansarme) kinderen in en rondom de de regio Venlo een beter leven te geven. Naast een flink aantal fundraisingactiviteiten (zie ook vriendenformulier) richten wij ons op bedrijven en particulieren die ons hierbij willen steunen. Bent u na het lezen van het vriendenformulier geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie of een bijdrage leveren laat dan een bericht achter bij ons secretariaat.
Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube