Kiwanis Venlo-Jaomerdal

Venlo-Jaomerdal

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Bijeenkomsten

Kiwanis Club Venlo Jaomerdal is serviceclub nr 20 KI Clubnr K 11206 onderdeel van Divisie 7 Zuid Oost van het District Nederland. Datum formatie: 3-10-1983, organisatie en charter: 21-05-1984.

De club kent vier geledingen die afzonderlijke bijeenkomsten hebben:                                                                     

 • Kernleden    : 2e donderdag van de maand bijeenkomst in restaurant Valuas en 4e donderdag van de maand een activiteit.
 • Senatoren    : 1e woensdag van de maand bijeenkomst in restaurant Valuas.
 • Innovatoren : 4e woensdag van de maand bijeenkomst in café restaurant de Brasserie in Venlo.
 • Feminatoren : elke 2 maanden de laatste woensdag van de maand een bijeenkomst wisselend in Hotel van der Valk /  Valuas beiden in Venlo.

De Algemene Ledenvergaderingen worden twee maal per jaar gehouden in restaurant Valuas in Venlo.

Zie voor verdere gegevens en programma's de desbetreffende agenda op de site.

Leden dienen zich via leden login aan te melden met hun gebruikersnaam en wachtwoord om informatie in te zien over bijeenkomsten (aanmelden/afmelden).

Bestuurswissel 2018-2019

Bestuurswissel 2018-2019


De bestuurswissel van Kiwanis Jaomerdal is op 11 oktober a.s. Voor deze belangrijke en gezellige activiteit willen wij ook onze partners en de partners van overleden kiwanis leden uitnodigen. Plaats van handeling is de Maaspoort Venlo en het programma ziet er als volgt uit: -1700 uur; ontvangst in Luif Aete Drinke, inclusief een welkomst drankje, gevolgd door een rondleiding in de Maaspoort. -1900 uur; Diner in restaurant Cabillaud. Tijdens diner vinden de bestuurswissel formaliteiten plaats. Aanmelden...

Lees verder

Dagje Toverland

Dagje Toverland


Op 26 mei heeft onze club met kinderen van de voedselbank in een dubbeldekker van v.d. Munckhoff en een groot aantal vrijwilligers als begeleiders Toverland bezocht. Het was voor de kinderen, maar ook voor de begeleiders mede dankzij het prachtige weer een bijzonder geslaagde dag. Bij thuiskomst bij hotel van der Valk Venlo, werd iedereen ook nog aan een uitgebreid buffet genodigd, wat de verrassing compleet maakte. Organisatie, leden van de club en externe begeleiders van harte bedankt.

Lees verder

Grote Venlose Kwis


Kiwanis Venlo Joamerdal organiseert al een aantal jaren de "Pub Quiz". 25 teams en meer dan 200 deelnemers maakten de Quiz tot een groot succes. En met de opbrengst hebben we verschillende goede doelen gesteund. Dit jaar wordt de Quiz gehouden op 28 september en 26 oktober 2018.Teams strijden onderling tegen elkaar om een honderdtal vragen te beantwoorden uit diverse categorien zoals wetenschap, film, kunst en natuurlijk Venlo. Meer informatie vindt je op www.grotevenlosekwis.nl

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Meer over Kiwanis Nederland

Meer informatie over de Kiwanis service organisatie en over het district Nederland vindt u op

www.kiwanis.nl  

Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven

"Vrienden voor het LEVEN"

Vriendenformulier.pdf
Een uitdrukking met meerdere betekenissen. Onze missie is in ieder geval om actief en belangeloos initiatieven te ontplooien met als doel (kansarme) kinderen in en rondom de de regio Venlo een beter leven te geven. Naast een flink aantal fundraisingactiviteiten (zie ook vriendenformulier) richten wij ons op bedrijven en particulieren die ons hierbij willen steunen. Bent u na het lezen van het vriendenformulier geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie of een bijdrage leveren laat dan een bericht achter bij ons secretariaat.

Activiteiten

Van 24-09-2017 t/m 27-09-2017

Kiwanis Venlo Trophy 2017.
Informatie: kiwanisvenlo@gmail.com

 

Heel 2017

Speelgoedactie

Voor diverse stichtingen zamelen wij speelgoed in. 

 

 

 

Lees verder
Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube