Kiwanis Venlo-Jaomerdal

Venlo-Jaomerdal

www.kiwanis.nl
 • Verwendag kinderen voedselbank 10-03-2017

  Datum: zaterdag 10 maart 2018 Locatie: De Spelerij – Uitvinderij Veldweg 5, 6952 GX Dieren Zorgeloze dag voor kinderen door Kiwanis Via de Voedselbank in de gemeenten Rheden en Doesburg hebben ouders 37 kinderen opgeven om een dag in het zonnetje te worden gezet. Kiwanis verzorgde voor deze kinderen op zaterdag 10 maart een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. De kinderen werden ’s morgens opgehaald/gebracht en na een inspannende dag weer thuis gebracht of opgehaald. Alle kosten zijn door Kiwanis betaald met geld van eerdere projecten zoals de jaarlijkse Haringparty en de Wildparty. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. In de ochtend vrij spelen in de Spelerij en ontdekken in de Uitvinderij. Ze werden geschminkt, hebben samen brood voor de lunch gebakken en in de middag kwam circus Studio 26 een interactieve voorstelling geven. Na een succesvolle dag werden de blije maar vermoeide kinderen door Kiwanis weer naar huis gebracht of opgehaald.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Bijeenkomsten

Kiwanis Club Venlo Jaomerdal is serviceclub nr 20 KI Clubnr K 11206 onderdeel van Divisie 7 Zuid Oost van het District Nederland. Datum formatie: 3-10-1983, organisatie en charter: 21-05-1984.

De club kent vier geledingen die afzonderlijke bijeenkomsten hebben:                                                                     

 • Kernleden    : 2e donderdag van de maand bijeenkomst in restaurant Valuas en 4e donderdag van de maand een activiteit.
 • Senatoren    : 1e woensdag van de maand bijeenkomst in restaurant Valuas.
 • Innovatoren : 4e woensdag van de maand bijeenkomst in café restaurant de Brasserie in Venlo.
 • Feminatoren : elke 2 maanden de laatste woensdag van de maand een bijeenkomst wisselend in Hotel van der Valk /  Valuas beiden in Venlo.

De Algemene Ledenvergaderingen worden twee maal per jaar gehouden in restaurant Valuas in Venlo.

Zie voor verdere gegevens en programma's de desbetreffende agenda op de site.

Leden dienen zich via leden login aan te melden met hun gebruikersnaam en wachtwoord om informatie in te zien over bijeenkomsten (aanmelden/afmelden).

Kiwanis Trophy 2018

Kiwanis Trophy 2018


Noteer alvast in je agenda: Van zondag 23 september t/m woensdag 26 september 2018 wordt onze jaarlijkseTrophy gehouden. De start zal zijn in de omgeving van Weert en via de "smokkelroute" rijden we door Vlaanderen en Noord Brabant naar de Belgische kust. Vier dagen avontuurlijk autorijden in een verrassende omgeving incl. 3 hotelovernachtingen op basis van half pension en 4x lunch onderweg. Een unieke ervaring! Inschrijven is mogelijk tot 1 april 2018. Een inschrijfformulier is aan te vragen...

Lees verder

Zomeractiviteit 11 juli 2017

Zomeractiviteit 11 juli 2017


Op zondag 9 juli werd, onder prima weersomstandigheden, weer de jaarlijkse zomeractiviteit georganiseerd. Na aankomst op het vertrekpunt De Fliegerhorst werd door de ca 30 deelnemers gefietstdoor het mooie gebied van de Venlose Heide, Krickenbecker Seen, Luthemuhle en via Kaldenkirchen weer terug naar de Fliegerhorst. Daar stonden koffie en vlaai klaar en konden de sportievelingen onder ons onder begeleiding van een deskundige instructeur de toren beklimmen en abseilen. De dag werd afgeslotenmet...

Lees verder

Hockey Extra


Niemand buitenspel Op woensdag 19 april j.l. heeft onze president Luc Draper, met de president-elect en president-past, een bezoek gebracht aan Hockey Extra in Venlo-Blerick.Aanleiding voor dit bezoek was de overhandiging van een waardecheque aan de voorzitter van Hockey Extra. Bij de overhandiging was ook de plaatselijke pers aanwezig.Hockey Extra stelt kinderen en volwassenen die door hun handicap gebonden zijn aan een rolstoel in de gelegenheid om hockey te bedrijven.Dit geldt zowel voor rolstoelen...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Meer over Kiwanis Nederland

Meer informatie over de Kiwanis service organisatie en over het district Nederland vindt u op

www.kiwanis.nl  

Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven

"Vrienden voor het LEVEN"

Vriendenformulier.pdf
Een uitdrukking met meerdere betekenissen. Onze missie is in ieder geval om actief en belangeloos initiatieven te ontplooien met als doel (kansarme) kinderen in en rondom de de regio Venlo een beter leven te geven. Naast een flink aantal fundraisingactiviteiten (zie ook vriendenformulier) richten wij ons op bedrijven en particulieren die ons hierbij willen steunen. Bent u na het lezen van het vriendenformulier geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie of een bijdrage leveren laat dan een bericht achter bij ons secretariaat.

Activiteiten

Van 24-09-2017 t/m 27-09-2017

Kiwanis Venlo Trophy 2017.
Informatie: kiwanisvenlo@gmail.com

 

Heel 2017

Speelgoedactie

Voor diverse stichtingen zamelen wij speelgoed in. 

 

 

 

Lees verder
Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube