Kiwanis Weert

Weert

www.kiwanis.nl
Weert
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Kiwanis Sportgala 2019


WEERT IN BEWEGING CREW heeft de aftrap gemaakt voor het KIWANIS SPORTGALA WEERT d.d.19 Januari 2019! Vijf studenten van Fontys gaan de komende maanden flinke promotie maken rondom het Sportgala Weert. Hou onze facebook pagina in de gaten voor de superleuke acties die zij gaan doen!!

Lees verder

Kiwanis Drakenboot Festival 2019


Reserveer alvast in uw agenda zaterdag 29 juni 2019........ Want dan gaat de eerste Weerter Drakenboot Festival van start op het kanaal bij de stadsbrug.

Lees verder

Kiwanisclub Weert bedankt U!


Kiwanisclub Weert bedankt U! Na 12 succesvolle edities van de Weerter PinksterCuliance, waarin naast genieten van de Weerter gastronomie, vooral het ondersteunen van Weerter goede doelen centraal stond, heeft organisator Kiwanisclub Weert - in samenspraak met de horeca deelnemers - besloten te stoppen op het hoogtepunt. Kiwanisclub Weert heeft dit evenement jaren met veel enthousiasme en plezier georganiseerd. Dankzij onze sponsoren, de enthousiaste deelname van de Weerter horeca, de autodealers,...

Lees verder

KidsRights gaat samenwerken met Kiwanis


KidsRight. Kinderen zijn changemakers Wij maken kinderen sterk. Wij brengen kinderrechten wereldwijd onder de aandacht. Wij ondernemen actie, doen onderzoek en zorgen dat kinderen worden gehoord. Samen brengen wij de wereld in beweging.

Lees verder

Kiwanis en UNICEF tegen Tetanus


Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus UNICEF ambassadeur Monique van de Ven nam zaterdag 17 september, tijdens het Kiwaniscongres in Archeon te Alphen aan den Rijn, een cheque van 1 miljoen euro in ontvangst van serviceclub Kiwanis. De bijdrage, het resultaat van vijf jaar lang inzamelingsacties, is specifiek bestemd voor het tegengaan van neonatale tetanus. De cheque, die onder luid tromgeroffel door twee Romeinse legionairs werd binnengedragen, vormt de symbolische afsluiting van het...

Lees verder

1
Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Weert volgen:

Facebook