Kiwanis Westland

Westland

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanisclub Westland

De gezelligste service club in het Westland. Opgericht in 1996 in Monster. Vriendschap en gezelligheid staan voor ons voorop. Deze ingrediĆ«nten  zijn cruciaal om met plezier fondsen te werven: "no funds without fun!"

De fondsen die we genereren komen ten goede aan wisselende project, maar altijd met de insteek om kinderen een helpende hand te bieden. Dat past helemaal bij het Kiwanis credo: "serving the children of the world"

Maar, naast het werven van fondsen kan onze inbreng ook bestaan uit "gewoon doen", de handen uit de mouwen.

Kiwanis Westland overhandigd cheque

Kiwanis Westland overhandigd cheque


Kiwanis Westland had op 23 augustus jl. een golfdag georganiseerd. Met de golfwedstrijd en de aansluitende barbecue, maar ook met de veiling van diverse leuke kavels, werd een prachtig bedrag opgehaald: KDC Zonnehof ontving een cheque van 5.000,- en Stichting Droom je Thuis ontving een cheque van 7.000,-, waarbij de NSGK-plusregeling nog eens 50% toevoegde! Totaal konden de jongeren van Droom je Thuis een cheque in ontvangst nemen van 10.500,-. KDC Zonnehof gaat het ontvangen bedrag besteden...

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Westland volgen:

FacebookTwitter