Kiwanis Woerden

Woerden

www.kiwanis.nl

Kiwanis Woerden 't Groene Hart

Wij zijn een gevarieerde groep mensen uit allerlei beroepsgroepen die graag iets doen voor de maatschappij en de gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Netwerken komt op de tweede plaats. Onze voorkeur gaat uit naar 'hands-on' projecten, maar ook fundraising gaan we niet uit de weg. Jaarlijks organiseren wij een wijnproeverij voor een nader te bestemmen doel.

Hands-on projecten zijn o.a. 2x per jaar sollicitatietraining in samenwerking met het Kalsbeek College in Woerden, het organiseren van patiëntendagen (diabetes en lupus) en het helpen opknappen van terras of tuin van een instelling.

Op de eerste maandag van de maand is er een bijeenkomst die bestaat uit 3 delen: Sociaal, interest en vergadering. De tweede bijeenkomst in de maand is op een andere dag en over het algemeen sociaal of tijdens een hands-on project.

Op dit moment bestaat de onze club uit 21 actieve leden.

WIJNMARKT

WIJNMARKT


Op donderdagavond 12 oktober 2017 is er in het sfeervolle Kasteel Woerden weer de jaarlijkse wijnmarkt van Kiwanis Woerden. Van 20 tot 22 uur kunt u meer dan 40 verschillende wijnen proeven afkomstig uit de hele wereld. Er is informatie over de wijnen, een vinoloog als vraagbaak en live muziek. De opbrengst van deze Wijnmarkt is bestemd voor 'Speelgoedbank Woerden' Meer weten?

Lees verder

10e jaar Sollicitatie project

10e jaar Sollicitatie project


Kiwanis Woerden organiseeerde voor het 10e jaar haar Sollicitatie project in samenwerking met het Kalsbeekcollege en de Rabobank. Na grondige voorbereiding kwamen op Vrijdag 24 maart ruim 40 leerlingen naar het kantoor van de Rabobank aan de Middellandse Zee om daar een proef sollicitatiegesprek te voeren. Hiervoor moesten zij een vacature zoeken, een sollicitatiebrief schrijven en een CV maken.Leden van Kiwanisclub Woerden voelden de "kandidaten" stevig aan de tand en gaven daarna constructieve...

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Woerden volgen:

Facebook