Kiwanis Woerden

Woerden

Kiwanis Woerden 't Groene Hart

Wij zijn een gevarieerde groep mensen uit allerlei beroepsgroepen die graag iets doen voor de maatschappij en de gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Netwerken komt op de tweede plaats. Onze voorkeur gaat uit naar 'hands-on' projecten, maar ook fundraising gaan we niet uit de weg. Jaarlijks organiseren wij een wijnproeverij voor een nader te bestemmen doel.

Hands-on projecten zijn o.a. 2x per jaar sollicitatietraining in samenwerking met het Kalsbeek College in Woerden, het organiseren van patiëntendagen (diabetes en lupus) en het helpen opknappen van terras of tuin van een instelling.

Op de eerste maandag van de maand is er een bijeenkomst die bestaat uit 3 delen: Sociaal, interest en vergadering. De tweede bijeenkomst in de maand is op een andere dag en over het algemeen sociaal of tijdens een hands-on project.

Op dit moment bestaat de onze club uit 21 actieve leden.