Kiwanis Woerden

Woerden

www.kiwanis.nl

Kiwanis Woerden 't Groene Hart

Wij zijn een gevarieerde groep mensen uit allerlei beroepsgroepen die graag iets doen voor de maatschappij en de gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Netwerken komt op de tweede plaats. Onze voorkeur gaat uit naar 'hands-on' projecten, maar ook fundraising gaan we niet uit de weg. Jaarlijks organiseren wij een wijnproeverij voor een nader te bestemmen doel.

Hands-on projecten zijn o.a. 2x per jaar sollicitatietraining in samenwerking met het Kalsbeek College in Woerden, het organiseren van patiëntendagen (diabetes en lupus) en het helpen opknappen van terras of tuin van een instelling.

Op de eerste maandag van de maand is er een bijeenkomst die bestaat uit 3 delen: Sociaal, interest en vergadering. De tweede bijeenkomst in de maand is op een andere dag en over het algemeen sociaal of tijdens een hands-on project.

Op dit moment bestaat de onze club uit 21 actieve leden.

Opening Speelgoedbank Woerden

Opening Speelgoedbank Woerden


De Voedselbank is inmiddels ingeburgerd. Woerden krijgt er morgen 10 februari een Speelgoedbank naast. ,,Er is veel armoede'', verzucht een van de initiatiefnemers, Ren Nederpelt. ,,De kinderen worden vaak vergeten. Er is in sommige gezinnen zo weinig geld, dat speelgoed, een cadeautje, niets overblijft. Dat is jammer. Armoede is vervelend, maar een kind kan daar niets aan doen.'' En dus opent de stichting Speelgoedbank Woerden morgen een uitdeelpunt, elke tweede zaterdagochtend van de maand; de...

Lees verder

WIJNMARKT

WIJNMARKT


Op donderdagavond 12 oktober 2017 is er in het sfeervolle Kasteel Woerden weer de jaarlijkse wijnmarkt van Kiwanis Woerden. Van 20 tot 22 uur kunt u meer dan 40 verschillende wijnen proeven afkomstig uit de hele wereld. Er is informatie over de wijnen, een vinoloog als vraagbaak en live muziek. De opbrengst van deze Wijnmarkt is bestemd voor 'Speelgoedbank Woerden' Meer weten?

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Woerden volgen:

Facebook