Kiwanis Woerden

Woerden

Kiwanis > Pop en Kunst Kaarten

Bestelformulier Kerstkaarten

Nu kerstkaarten bestellen t.b.v. actie Stop Tetanus.

Kaart 1 set 5 dezelfde kaarten

Kaart 1 set 5 dezelfde kaarten
Deze Kunstpop is gemaakt in samenwerking door drie leden van Weefkring Woerden. Zelfs haar vrolijke gezicht is geweven! Ze is énig gekleed in turqoise, met een poncho, een hippe zilveren broek. Een staaltje vakmanschap van deze vrouwen, die regelmatig in musea exposeren. De titel van de pop is Doortje. (Annelies Römer, Rineke Kloet en Sien Kempenaar).

Kaart 2 set 5 dezelfde kaarten

Kaart 2 set 5 dezelfde kaarten
Deze pop is gemaakt door Gonny van der Bij. Zij is beeldhouwer en werkt in keramiek. Haar pop maakte ze tot een charmante verschijning in rood tule met roze accenten.

Kaart 3 set 5 dezelfde kaarten

Kaart 3 set 5 dezelfde kaarten
Deze pop heet Moozie. Gemaakt door Angelique Mathijssen - van den Bosch. Moozie's gewei is als een sieraad die glans aan het wezentje geeft. Maar let op Mozie heeft echter alleen oog voor de schoonheid van de vlinder die voor hem zit. Angelique is een veelzijdig kunstenares die zich na hout en keramiek thans met succes verdiept in de schilderkunst. In haar schilderijen vind je een combinatie van mens en dier, nu in een figuur verenigd.

Kaart 4 set 5 dezelfde kaarten

Kaart 4 set 5 dezelfde kaarten
Kunstschilder Tineke Hoepman uit Kamerik heeft haar pop beschilderd met een heel fijn en lief gezichtje. Ze zweeft met haar toverstokje in een cirkel waarop een regel uit een liedje van Herman van Veen: 'Als ik kon toveren'. Tja, als dát toch eens kon…..

Kaart 5 set 5 dezelfde kaarten

Kaart 5 set 5 dezelfde kaarten
Lady L. Ontwerp van textielkunstenares Lia Luijendijk uit Harmelen. Sophisticated lady in een japon met vilten top en een hoepelrok gemaakt van reepjes boterhamzakjes.

Kaart 6 set van 5 verschillende kerstkaarten

Alle kaarten in één setje
Prijs: € 5,00 Aantal:

Vul hieronder uw gegevens in. Velden met een * zijn vereist

Totaal: € 0,00

Bedankt voor uw bestelling. U ontvangt een factuur via email, na betaling zullen wij de kaarten verzenden.