Kiwanis Wouw-Zoomvliet

Wouw-Zoomvliet

www.kiwanis.nl
  • Oesters&Champagne 26 September 2019

    Bestel uw kaarten direct on-line

    Lees verder >
  • Champagne bestellen

    Bestel direct onze heerlijke champagne, het hele jaar door

    Lees verder >

Home

 

Onder het motto: "Serving the Children of the World" streven de Kiwanis Clubs naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Hierbij hebben bij Kiwanis van oudsher doelen voor kinderen de voorkeur. De drie belangrijkste pijlers waarop Kiwanis leden aan het motto invulling geven zijn: 'Fun, Friendship and Fundraising'. 

De fundraising geven wij invulling door het organiseren van een 4 tal jaarlijkse evenementen zoals daar zijn: De Toertocht voor (al dan niet) klassieke auto's, een Golfevenement, een Oester en Champagne Netwerk bijeenkomst en de verkoop van champagne die door onze leden zelf in Frankrijk opgehaald wordt.

Een selectie van goede doelen die wij in het verleden gesponsord hebben, kunt u zien op onze Goede Doelen pagina.

Onze club vergadert maandelijks op de tweede woensdag van de maand en de diverse commissies vergaderen voor zover dat nodig is.

Binnen onze club hebben we een programmacommissie die diverse activiteiten organiseert, waaronder bijvoorbeeld het jaarlijkse koken voor partners, maar ook bijvoorbeeld  een rondleiding door De Grebbe ( Het riool van Bergen op Zoom).

Binnen onze club hebben we ook een Geneesmiddelencommissie waarvan de leden de afgelopen jaren donaties hebben gekregen van diverse medicijnen. Naast de financiële waarde van de beschikbaar gestelde geneesmiddelen, hebben deze medicijnen levens gered, infecties genezen en quality of live verbeterd van mensen die dit hard nodig hadden. De eisen die gesteld worden door de ontvangende partijen worden regelmatig aangescherpt evenals de overheidsmaatregelen, waardoor het steeds moeilijker wordt voor deze commissie om een grote impact te maken. Buiten de medicijnen zijn er ook tandenborstel projecten geweest.

Wie lid wil worden van onze club moet ook een ander motto indachtig houden : Het is wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Via het contactformulier kunt u nadere informatie over onze club krijgen: info@kiwaniswouwzoomvliet.nl 

 

 

Oester en Champagne Party

Oester en Champagne Party


Op 26 september 2019 organiseren we weer een unieke Oester en Champagne netwerkbijeenkomst. De afgelopen jaren was de bezetting met meer dan 250 deelnemers enorm goed en het verdient dan ook aanbeveling uw kaarten tijdig te reserveren via onze website. Voor de gelegenheid hebben we een unieke samenwerking met het oudste hotel van Nederland de Draak. Hier kunt u voor 115,-- een Oester en Champagne arrangement boeken. U krijgt dan een Juniorsuite, ontvangst met een Oester en een glas champagne...

Lees verder

Voorlees Express

Voorlees Express


Na een geslaagde golfdag, mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking van de gezamenlijke clubs van Kiwanis Wouw-Zoomvliet, Halderberge , Mauritshof - Moerdijk en Bergen op Zoom mochten wij een mooie cheque ter waarde van € 5.000 uitreiken aan Voorlees Express ( Wij zijn Traverse) een organisatie die zich specifiek bezig houdt met Nederlands taalonderwijs aan kinderen in een achterstandssituatie.

Lees verder

Champagneverkoop

Champagneverkoop


Binnenkort gaan we weer champagne halen bij onze huisleverancier Fournier Thierry zodat we voor de Oester en Champagne Party op 26 september alles in huis hebben We kunnen u de Brut, Demi Sec en Rose leveren in dozen van 6 stuks en er komen mogelijkheden voor geschenkverpakkingen. Let op de aankondigingen hierover. Ook zullen we dit keer weer de speciale magnums gaan halen. Bestellingen kunnen on line op onze website gedaan worden of bij een van onze leden. De netto opbrengst van deze champagneverkoop...

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Wouw-Zoomvliet volgen:

Facebook