Kiwanis Young Professionals

Young Professionals

www.kiwanis.nl
 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Volcke Rally ...

  Dat zien wij graag. Kiwanis en JCI samenwerkend in de Volcke Rally. De grote winnaar is Fenderts Muzikaal Schoolkabaal. Cool!

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Welkom!

Dit is de website van Kiwanis Club Young Professionals Nederland. De club is één van de circa 125 Kiwanis serviceclubs in Nederland, maar wel een bijzondere. Op deze webssite vindt u informatie over Kiwanis Club Young Professionals Nederland en over onze activiteiten. De club is nog in opbouw. Met de groei van de club en de uitbreiding van de activiteiten wordt deze website verder uitgebouwd.

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube