Kiwanis Zierikzee-Schouwen Duiveland

Zierikzee-Schouwen Duiveland

Kiwanis > Kiwanis Jeugd Bewegings Fonds

Kiwanis Jeugd Bewegings Fonds

Het Kiwanis Jeugd Bewegingsfonds  (KJBF)  is in het leven geroepen om organisaties de kans te bieden om nieuwe of extra activiteiten te ontplooien met betrekking tot het stimuleren van sport en bewegen van de jeugd op Schouwen-Duiveland.

Vaak stranden deze extra activiteiten/ideeën binnen een club omdat er geen budget voor is. Het fonds is er niet alleen voor bestaande organisaties, maar we ondersteunen ook particuliere aanvragen die jongeren ertoe aanzetten te gaan bewegen. Het fonds is opgericht voor het welzijn en de sportieve ontwikkeling voor de jongeren in onze regio.

Alle eilandelijke organisaties kunnen een beroep doen op het KJBF voor een geldelijke bijdrage of een fysieke ondersteuning van de Kiwanis-leden. Aanvragen kunnen ingediend worden via dit aanvraagformulier.

Hieronder kun je de voorwaarden met betrekking tot dit fonds lezen. Heb je vragen over- of suggesties voor het KJBF, dan kun je die mailen naar zierikzee@kiwanis.nl

VOORWAARDEN

• De leden van de Kiwanis Zierikzee Schouwen-Duiveland (verder te noemen als Kiwanis) beoordelen de ingezonden aanvragen.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Na goedkeuring zal de activiteit binnen 12 maanden moeten worden uitgevoerd.
  • Activiteiten dienen op Schouwen-Duiveland te worden uitgevoerd.
  • Activiteiten dienen betrekking te hebben op de jeugd, wonend op Schouwen-Duiveland.
  • Bij het niet doorgaan van de activiteit zal de geldelijke bijdrage geretourneerd worden aan het KJBF.
  • De aanvraag kan maximaal EUR. 1000,- bedragen.
  • Een aanvraag zal per email bevestigd worden.
  • Tussendoor kan eventueel om nadere informatie gevraagd worden.
  • Een aanvraag zal maximaal binnen 3 maanden beoordeeld worden. Hiervan krijgt de contactpersoon per email antwoord.
  • De Kiwanis kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor welke schade dan ook voortvloeiend uit deze geldelijke- of fysieke bijdrage.
  • De Kiwanis mogen de gehonoreerde activiteiten bijwonen en eventueel gebruiken voor publicitaire doeleinden voor toekomstige KJBF activiteiten.