Kiwanis Zierikzee-Schouwen Duiveland

Zierikzee-Schouwen Duiveland

Kiwanis > Nieuws

Sponsorpakketten Kiwanis Haringparty

Na het succes van de voorgaande jaren organiseert Kiwanis Club Zierikzee Schouwen-Duiveland dit jaar wederom de Haringparty. Een leuk netwerk-evenement voor de ondernemers op Schouwen-Duiveland. De Haringparty vindt plaats op donderdag 20 juni a.s. Als locatie is wederom de kade voor de Stads- en Commerciewerf aan de Vissersdijk 2 te Zierikzee gekozen. Het geheel zal ondersteund worden door live muziek. Het eerste vaatje zal worden geveild. Naast haring zijn er ook mosselen en andere regionale producten. De Haringparty begint om 16.30 uur.

We bieden bedrijven de mogelijkheid om de Haringparty te sponsoren. De naam van de sponsor wordt vermeld op de website en op het sponsorbord. De opbrengst van de Haringparty komt ten goede aan het Kiwanis Jeugd & Bewegings Fonds (KJBF). Dit fonds is in het leven geroepen om organisaties  de kans te bieden om nieuwe of extra activiteiten te ontplooien met betrekking tot het stimuleren van sport en bewegen van de jeugd op Schouwen-Duiveland. Alle eilandelijke organisaties kunnen een beroep doen op dit fonds.

Er zijn drie sponsorpakketten:

Hoofdsponsor                  15 vrijkaarten plus 3 consumptiebonnen per kaart,
                                         zichtbaar op locatie, site/kaart en bedrijfsprofiel etc.
                                          à € 1.500,--;

Subsponsor                      10 vrijkaarten plus 3 consumptiebonnen per kaart,
                                         vermelding op site en borden tijdens party à € 500,--;

Haringmaatje                   3 vrijkaarten plus 3 consumptiebonnen per kaart,
                                          vermelding als haringmaatje à € 150,--.

Voor meer informatie en voor opgave als sponsor kunt u contact opnemen met Jaap Verwest, mobiel 06-51610904 of e-mail jovaa@zeelandnet.nl  Natuurlijk kun je ook losse toegangskaarten bestellen à € 35,-. Dit kan via onze haringpartywebsite www.haringmaatjes.nl.