Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

www.kiwanis.nl
 • Dromen?

  KC Rijn en Gouwe realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Volcke Rally ...

  Dat zien wij graag. Kiwanis en JCI samenwerkend in de Volcke Rally. De grote winnaar is Fenderts Muzikaal Schoolkabaal. Cool!

 • Velo? eh u bedoelt fiets?

  Mountainbiken en fietsen voor een doel is een mooie combi en goed voor lijf en leden. Kiwanis Barneveld en De Man en zijn fiets fietsen en delen uit.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Raadselen ...

  Voor velen is het raadsel wat Kiwanis doet. Een ingepakte fiets leidt ook tot opgetrokken wenkbrauwen ... alles voor het goede doel, mensen.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

HomeWelkom bij Kiwanis Zoetermeer & de Hoop

 


Welkom op de website van serviceclub Kiwanis Zoetermeer & De Hoop.

De Kiwanis Zoetermeer & De Hoop is een gezellige en gevarieerde groep professionals die iets terug willen doen voor de maatschappij en gezelligheid en netwerken hoog in het vaandel hebben staan. De huidige leden komen uit diverse beroepsgroepen en zijn actief betrokken. Onze Kiwanisclub heeft ongeveer drie projecten per jaar: Een funding project en een 'handen uit de mouwen' project. Daarnaast zoeken wij regelmatig de samenwerking op met andere projecten.

Iedere maand komen wij 2 keer bijeen voor een vergadering in combinatie met een hapje eten en borrel en een alternatieve vergadering waar wij iets anders doen zoals een spreker, bedrijfsbezoek of een andere activiteit!

Kortom een actieve en gezellige groep mensen die alles behalve standaard zaken aanpakken!

Sinds juni 2014 zijn de twee Kiwanisclubs uit Zoetermeer samengegaan. Er is nu één Kiwanisclub in Zoetermeer.
In de communicatie kan het zijn dat u verschillende namen tegenkomt. Dit is niet bedoeld om verwarring te creëren, maar heeft te maken met hoe wij de toekomst van onze club zien. Een jongerenafdeling (De Hoop) en een afdeling doorgewinterde leden vanaf een bepaalde leeftijd (Zoetermeer).
Internationaal worden wij Kiwanis Club Zoetermeer genoemd.
Nationaal, regionaal en op social media zijn wij Kiwanis Club Zoetermeer & De Hoop. Onder deze naam zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Al tientallen jaren heeft Kiwanis in haar activiteiten vooral het oog gericht op kinderen. Hierin onderscheidt deze serviceclub organisatie zich van andere serviceclub organisaties. Om deze prioriteit kracht bij te zetten is in 2005 besloten dat het motto van Kiwanis voortaan officieel zal zijn:

 

Serving the children of the world

Een motto ten dienste van de kinderen van deze wereld. Het is meer dan een holle slogan. Het betreft een echt engagement. Kiwanians zullen al het mogelijke doen om de nood van vooral kinderen te lenigen. Wij maken deel uit van een serviceclub organisatie waarvan de leden bouwen, niet afbreken; verheffen, niet verdrukken; liefhebben, niet loslaten; voeden, niet verwaarlozen; achten, niet verachten; werken zodat de kansarmen zich aanvaard voelen, dat de jongeren zich belangrijk voelen en onze gemeenschappen zich vereerd voelen omdat Kiwanis zich over hen ontfermt.


Founding members kvk 61038717

 

 

cheque voor Stichting Logeerplezier

cheque voor Stichting Logeerplezier


Door Specsavers, Herwerden 'way to bike', Stichting Leergeld is erop 7 november 2017vanuit diverse acties/activiteiten een cheque van 1500 euro overhandigd aan Patricia van Solingen van Stichting Logeerplezier voor 2 nieuwe speciale stoelen. Zij ontving de cheque uit handen van voorzitter Lisette Beurskens en aankomend voorzitter Arthur Singendonk.

Lees verder

Sinterklaasfeest 26 november 2017

Sinterklaasfeest 26 november 2017


Op zondag 26 november 2017 hebben Kiwanis Zoetermeer, kledingbank MEVE en Voedselgroep 2.0 Sinterklaas uitgenodigd in het Stedelijk College in Zoetermeer. Kinderen van 0 tot en met 9 jaar met een Zoetermeerpas of MEVEkaart kunnen zich aanmelden via demail sinterklaasfeest-Zoetermeer@outlook.com Naam, leeftijd, geslacht en zoetermeerpasnummer moeten worden opgegeven en dan krijg je binnen een paar dagen een reactie. Het wordt een mooie zondag!

Lees verder

MTB tocht groot succes!!


Op zondag 8 oktober stapten ongeveer 100 MTB-ers op hun fiets en legden 24 of 48 kilometer af. Na de regenachtige zaterdag hadden we op zondag gelukkig meer zon. Neemt niet weg dat men nog steeds onder de modder terugkwam. En zo hoort het ook bij een MTBtocht. Binnenkort maken wij de opbrengst bekend en naar welke goede doelen deze opbrengst gaat. Kijk in het fotoboek voor een impressie. Foto's: Gerard van Warmerdam.

Lees verder

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube