Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

Kiwanis > Partners Kiwanis Zoetermeer

Partners Kiwanis Zoetermeer

Een Kiwanis Zoetermeer Partner is een persoon, bedrijf of organisatie die een (substantiële) bijdrage heeft geleverd aan de projecten en activiteiten
die Kiwanis Zoetermeer uitvoert ten behoeve van haar doelstelling kinderen te helpen “serving the children”.
Dit is een proefproject van Kiwanis Zoetermeer om haar partners ook een vorm van erkenning te geven en te bedanken voor hun steun bij het realiseren van onze projecten.
Bedrijven kunnen zo dus laten zien aan medewerkers, klanten en leveranciers, dat ook zij maatschappelijk betrokken en aktief zijn.
Ieder jaar reiken we een aantal certificaten uit aan bedrijven. Deze bedrijven worden aangedragen door de leden van Kiwanis Zoetermeer. De ledenzullen op basis van de onderbouwing (bijdrage, duur van samenwerking, actie en communicatie) stemmen of het certificaat wordt toegekend.

• Bakkerij Ammerlaan

Albert Heijn Seghwaert

Gemeente Zoetermeer

John van Herwerden en Gerard van Warmerdam, respectievelijk mede organisator MTB sponsorride en fotograaf.

Partnercerticaat voor Kledingbank Meve! 2019.

Op 19 juli voor Gamecity:

Er worden spoedig nog een paar certificaten
uitgereikt.