Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

Kiwanis > Ambassadeurs Kiwanis Zoetermeer

Ambassadeurs Kiwanis Zoetermeer

Een Kiwanis Zoetermeer Ambassadeur is een bedrijf of organisatie die een (substantiële) bijdrage heeft geleverd aan de projecten en activiteiten
die Kiwanis Zoetermeer
uitvoert ten behoeve van haar doelstelling kinderen te helpen “serving the children”.
Dit is een proefproject van Kiwanis Zoetermeer om haar partners ook een vorm van erkenning te geven en te bedanken voor hun steun bij het realiseren van onze projecten.
Bedrijven kunnen zo dus laten zien aan medewerkers, klanten en leveranciers, dat ook zij maatschappelijk betrokken en aktief zijn.
Ieder jaar reiken we een aantal certificaten uit aan bedrijven. Deze bedrijven worden aangedragen door de leden van Kiwanis Zoetermeer. De ledenzullen op basis van de onderbouwing (bijdrage, duur van samenwerking, actie en communicatie) stemmen of het certificaat wordt toegekend.
In de pilot zijn in 2018 de eerste certificaten uitgereikt aan:
  • Bakkerij Ammerlaan

Albert Heijn Seghwaert

Gemeente Zoetermeer

Er worden spoedig nog een paar certificaten
uitgereikt.