Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

Kiwanis > leden aan het woord

leden aan het woord

Scott van der Leeuw
Als founding member en 'oud' secretaris werk ik graag verbindend om doelen te halen. Samen bereik je immers veel meer. Mijn doel is om mensen te helpen waar ik dat kan. En dan met name kinderen. Ik zie dat kinderen in de wereld lijden onder de omstandigheden waar ze niet zelf voor gekozen hebben. Bijvoorbeeld oorlog of armoede. Daarom heb ik ook gekozen voor de serviceorganisatie Kiwanis, die als doel heeft 'serving the children of the world'. Ik kan iedereen aanbevelen zich vrijwillig in te spannen voor anderen, omdat je daarvan enorme voldoening krijgt. De glimlach van de mensen geeft mij een fantastisch gevoel.

Monique Plantinga

De reden dat ik mijzelf als founding member bij Kiwanis heb aangesloten is vanuit mijn motto ‘ if you don’t fly you won’t leave the ground’ . Mijn wens en doel is om Kiwanis Zoetermeer te laten ‘vliegen en dromen te helpen realiseren’.

Dromen van de leden, door gezamenlijke iets te delen en voor kinderen.

Op die manier wil ik Kiwanis naar een hoger niveau helpen tillen en voor meer positieve naamsbekendheid zorgen (inter)nationaal om nieuwe leden te trekken en nieuwe initiatieven tot stand te laten komen.

Michel Oldenburg, founding member en voorzitter 2012 tot en met 2015

Helaas te laat lid geworden van een netwerk club, maar in de loop der jaren veel tijd besteed! Toch heeft het mij veel gebracht zoals energie, kennis, vrienden, business, netwerk, ervaring maar vooral gezelligheid en een maatschappelijke bijdrage. De dankbaarheid en gezelligheid maakt het alleen al de moeite waard! Dit past bij je of niet, maar dit kan je pas bepalen door het te ervaren.