Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Fantastisch Sinterklaasfeest!

Fantastisch Sinterklaasfeest!


Op zondag 24 november hebben wij voor de zevende keer HET Sinterklaasfeest voor de Zoetermeerse minima gevierd. Om 12.30u werden de kinderen verwacht, maar zoals elk jaar staan de eersten al voor 12 uur voor de deur. Logisch, want zo'n feestje heb je niet elke dag! Strooigoed, suikerspinnen, drinken, een loterij, een danswedstrijd....alle ingredienten voor een leuk feestje waren aanwezig. Na afloop kregen de kinderen een goodybag mee naar huis met daarin onder andere een mooi cadeau van Sinterklaas!...

Lees verder

Mall of the Netherlands

Mall of the Netherlands


Op donderdag 19 september 2019 brachten wij een bezoek aan het toekomstige meest innovatieve winkelcentrum van Nederland in Leidschendam. Wauw, wat een ervaring! Het is nog in aanbouw, dus moesten wij voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Helm op en veiligheidsschoenen aan. Het was een prachtige rondleiding!

Lees verder

Partnercertificaat voor Gamecity

Partnercertificaat voor Gamecity


Het is mooi als je bij activiteiten op elkaar kunt rekenen. Gamecity is al jaren een betrouwbare partner voor Kiwanisclub Zoetermeer. Als blijk van waardering en dank overhandigde onze voorzitter Lisette het partnercertificaat aan eigenaar Wim jr.

Lees verder

Opening Stormbaan Gamecity 2019


Net als vorig jaar heeft Gamecity aan ons gevraagd of wij kinderen konden werven voor de spectaculaire opening van de stormbaan. Zo'n 60 kinderen waren bij de opening en mochten de baan trotseren. Na afloop was er een ijsje, zonnebril, snoepjes en een mooi t-shirt voor hen. De opening werd verricht door de wethouders Van Driel en Paalvast. Ook zij bestormden de baan. Dit alles onder toeziend oog van de eigenaren Wim senior en junior. Het was een prachtige dag!! Volgend jaar weer?

Lees verder

Zomerborrel 2019


Op donderdag 18 juli was de afsluiting van het Kiwanisjaar bij Happy Moose in Zoetermeer. Bijna 20 deelnemers genoten van een hapje en drankje. Ook enkele aspirant leden en vrienden van Kiwanis waren aanwezig. Erg gezellig! Fijne zomervakantie allemaal!

Lees verder

Award ontvangen!!

Award ontvangen!!


Onze club heeft een award ontvangen vanuit het internationale Kiwanisbestuur! Supertrots zijn wij! Serving the children of the world

Lees verder

Partneroorkonde voor Gerard en John


Kiwanis Zoetermeer heeft John van Herwerden en Gerard van Warmerdam geprezen voor hun betrokkenheid bij de activiteiten van Kiwanis Zoetermeer. John is mede-organisator van de mountainbike sponsorride. Gerard van Warmerdam is al jaren onze fotograaf bij de vele activiteiten. Zij ontvingen uit handen van de voorzitter een oorkonde. Vlnr. Initiator Michel, Gerard, voorzitter Lisette en John.

Lees verder

KAZ 13 april 2019


Tientallen kinderen hebben zich enorm vermaakt en kregen van Gamecity een extra activiteit aangeboden! Ook de taart van Kiwanispartner Bakkerij Ammerlaan was weer erg lekker! Volgend jaar willen we onze KAZtraditie voorzetten. Blijf ons volgen...

Lees verder

Kinderen Actief in Zoetermeer 13 april 2019

Kinderen Actief in Zoetermeer 13 april 2019


Zaterdag 13 april zijn we weer voor het vierde jaar op rij actief in Zoetermeer bij Gamecity! Schrijf je nu in als je voldoet aan de voorwaarden in de flyer. Wij hebben er weer zin in! Tot 13 april!

Lees verder

Kindere Actief in Zoetermeer 13-4-2019


Op zaterdag 13 april 2019 is er weer een Kinderen Actief in Zoetermeer bij Gamecity! Houd deze website in de gaten!

Lees verder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

28/11Fantastisch Sinterklaasfeest!
02/10Mall of the Netherlands
26/07Partnercertificaat voor Gamecity
26/07Opening Stormbaan Gamecity 2019
26/07Zomerborrel 2019
17/05Award ontvangen!!
17/05Partneroorkonde voor Gerard en John
17/05KAZ 13 april 2019
24/02Kinderen Actief in Zoetermeer 13 april 2019
16/02Kindere Actief in Zoetermeer 13-4-2019

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube