Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

persbericht Sinterklaasfeest

persbericht Sinterklaasfeest


Persbericht Sinterklaas Het grote Zoetermeerse Sintfeest Wilt u dat uw kind ook wordt verrast door Sinterklaas? Een Sintfeest met muziek en nog veel meer entertainment. Uw kind kan worden geschminkt, er is een boekenmarkt en er zijn nog veel meer verrassingen inclusief een leuke Goodybag voor uw kind.En uiteraard bezoekt Sinterklaas dit feest in Zoetermeer! Ook wethouder Jacobien Groeneveld zal vanuit de gemeente Zoetermeer deze activiteit bezoeken om de betrokkenheid te tonen. Kiwanis en partners...

Lees verder

Persbericht Sponsorride


Zoetermeer, 24-10-2018 Herwerden-Kiwanis Sponsorride 2018 helpt kinderdienstencentrum De Bolsterberg aan een oogbesturingscomputer. Wethouder Ter Laak opent Kids Clinic en overhandigt cheque Op zondag 14 oktober is de Herwerden-Kiwanis Sponsorride voor de vierde keer gehouden. Met dit jaarlijkse evenement halen Van Herwerden Way to Bike en Kiwanis Zoetermeer samen met hun sponsoren geld binnen voor een goed doel waarbij kinderen worden geholpen. Dit jaar is er dankzij de bundeling van krachten...

Lees verder

HerwerdenKiwanis Sponsorride gigantisch!


Op zondag 14 oktober was de HerwerdenKiwanis Sponsorride in prachtig weer! Zo'n 20 graden en dat in oktober! Door Wethouder De Laat is een cheque overhandigd voor in ieder geval 1 oogbesturingscomputer aan de Bolsterberg. Op dit moment wordt de (financile) balans opgemaakt. Wij kijken terug op een prachtig evenement!

Lees verder

Zondag 25 november Sinterklaasfeest

Zondag 25 november Sinterklaasfeest


/zoetermeer/files/images/Poster sinterklaas kiwaniskopie 2018.pdf Hoewel het nog even duurt voordat onze goede kindervriend Sinterklaas naar Nederland komt, hebben wij hem voor de zesde keer in rij gevraagd langs te komen bij ons. Op zondag 25 november verschijnt hij in het Stedelijk College van Zoetermeer. Aanmelden gaat via de email en meewerkende partners Meve!, Voedselbank, Piezo, Iedereen een Maaltijd of de facebook voedselgroepen. Ook dit jaar belooft het een groot spectakel te worden!

Lees verder

Herwerden Kiwanis sponsorride

Herwerden Kiwanis sponsorride


https://www.hkchallenge.nl/ De fantastische sponsorride van Van Herwerden 'Way to bike' en Kiwanis Zoetermeer op zondag 14 oktober 2018! Via bovenstaande site kunt u zich nog steeds aanmelden. Een MTB-tocht van 24 of 42 kilometer door de prachtige randstad. De opbrengst van deze tocht gaat naar een superdoel. Check hiervoor de website hierboven.Fietst u mee?

Lees verder

Start wervingscampagne


Binnenkort zijn er enkele advertenties te zien in de plaatselijke kranten van Zoetermeer. Hier vast een voorproefje. We zijn altijd op zoek naar betrokken, ondernemende leden die graag anderen een glimlach op hun gezicht geven. Wij doen dat voor de kinderen. Kom je een keer langs?

Lees verder

Albert Heijn Seghwaert, een trouwe partner


Op 17 september 2018is het gelukt om deze oorkonde uit te reiken aan de Albert Hein Seghwaert. Alle eer was voor de vorige bedrijfsleider Stefan,maar hij heeft nog niet zolang geleden zijn stokje overgedragen aan de nieuwe manager Eric Bos. Hij heeft het certificaatvan harte in ontvangst genomen endeze zal een mooi ereplaatsje krijgen in de winkel. AH Seghwaert is een trouwe sponsor van onder andere HET Sinterklaasfeest eind november.

Lees verder

Kiwanis Zoetermeer op bezoek bij de gemeente


Op woensdag 5 september gingen Kiwanisleden Michel Oldenburg en Scott van der Leeuw op bezoek bij de Gemeente Zoetermeer om kennis te maken. Wethouder Ingeborg ter Laak en enkele medewerkers stonden ons te woord. Kiwanis Zoetermeer heeft al jaren een goede samenwerking met de gemeente Zoetermeer betreffende projecten voor de kinderen. Projecten als Kinderen Aktief in Zoetermeer, Herwerden Kiwanis Challenge (mooiste MTB tocht van Zuid Holland) en Sinter Klaas feest zijn ondertussen bekend en goed...

Lees verder

eerste zondag in het park groot succes!

eerste zondag in het park groot succes!


Met ingang van zondag 15 juli heeft Kiwanis Zoetermeer de kinderactiviteiten gesponsord voor Zondag in 't park. Het evenement is zes keer vanaf 15 juli. De kinderen kunnen aan vier activiteiten deelnemen. Zij zijn laaiend enthousiast!

Lees verder

Geweldige opening stormbaan!

Geweldige opening stormbaan!


Bij Gamecity Zoetermeer werd op 14 juli de langste stormbaan van Nederland officieel geopend, in bijzijn van burgemeester Charlie Aptroot. Zo'n veertig kinderen van Kiwanis, een wereldwijde organisatie die zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen, mochten daarna in groepjes als eerste het 380 meter lange klim- en klauterparcours op. De kinderen vonden het fantastisch!De stormbaan staat er tot en met 22 juli 2018.

Lees verder

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

01/11persbericht Sinterklaasfeest
24/10Persbericht Sponsorride
23/10HerwerdenKiwanis Sponsorride gigantisch!
07/10Zondag 25 november Sinterklaasfeest
07/10Herwerden Kiwanis sponsorride
20/09Start wervingscampagne
20/09Albert Heijn Seghwaert, een trouwe partner
20/09Kiwanis Zoetermeer op bezoek bij de gemeente
19/07eerste zondag in het park groot succes!
19/07Geweldige opening stormbaan!
19/07Uitreiking ms-tasjes aan Alrijne Ziekenhuis
05/07Zondag in 't park
04/07Grote opening Stormbaan opzaterdag 14 juli
04/07Ze komen weer... DE overheerlijke chocoladeletters!
04/07Kiwanis Zoetermeer helpt project MStasjes
22/06Op bezoek bij The Old Pal
16/04KAZ 2018: Topochtend voor de kinderen
26/01KAZ 2018
08/01Een geweldig kerstcircus!
22/12Kiwanis en het Kerst Circus in Zoetermeer

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube