Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

Kiwanis > Nieuws

Kiwanis Zoetermeer op bezoek bij de gemeente

Op woensdag 5 september gingen Kiwanisleden Michel Oldenburg en Scott van der Leeuw op bezoek bij de Gemeente Zoetermeer om kennis te maken. Wethouder Ingeborg ter Laak en enkele medewerkers stonden ons te woord. Kiwanis Zoetermeer heeft al jaren een goede samenwerking met de gemeente Zoetermeer betreffende projecten voor de kinderen.

Projecten als Kinderen Aktief in Zoetermeer, Herwerden Kiwanis Challenge (mooiste MTB tocht van Zuid Holland) en Sinter Klaas feest zijn ondertussen bekend en goed bezocht

Wethouder mevrouw Ingeborg ter Laak heeft haar ambitie uitgesproken en wij mochten onze kennis delen over onze projecten en ambities. Tevens de wethouders uitgenodigd om onze vruchtbare samenwerking voort te zetten. Als blijk van waardering reikte Scott van der Leeuw en Michel Oldenburg namens Kiwanis Zoetermeer het certificaat Kiwanis Ambassadeur 2018 uit. De belangrijkste redenen is de samenwerking van enkele jaren en elkaar helpen om kinderen in Zoetermeer en omgeving te laten genieten en een glimlach te geven. Ook besproken hoe we samen het bewegen van kinderen kunnen stimuleren. Wij zetten hiervoor graag ons netwerk in.