Kiwanis Zoetermeer

Kiwanis > Projecten > Survival Ayers Rock

Survival Ayers Rock

Gratis survivallen en lunchen bij Ayers Rock

Kiwanis Zoetermeer de Hoop bezorgt sportieve ZoetermeerPashouders een leuke ochtend!

Op zaterdag 28 september 2013 organiseert serviceclub Kiwanis Zoetermeer de Hoop een survival activiteit op de hindernisbaan bij Ayers Rock met aansluitend een lunch. Het is bedoeld voor 20 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar die in het bezit zijn van een ZoetermeerPas. De activiteit begint om 09.15 uur en is 13.00 uur afgelopen.

Wethouder Edo Haan, Financiën en Sociale Zaken, brengt om 11.15 uur een bezoek aan Ayers Rock om op een leuke en informele wijze met de kinderen kennis te maken. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente, Ayers Rock en enkele andere Zoetermeerse ondernemers.

Het programma is als volgt:

09.15u-10.00u inloop

10.00u-12.00u sportieve activiteit

12.00u-13.00u lunch en afsluiting

Aanmelden voor 7 september 2013 bij Kiwanis Zoetermeer de Hoop

Er is beperkt plek, dus reageer snel en maak kans op een gratis deelname aan een leuke ochtend. Kinderen kunnen zich aanmelden voor zaterdag 7 september 2013 samen met een verantwoordelijk en begeleidende ouder/verzorger via kiwanisdehoop@gmail.com. Deze begeleider (minimaal 1 persoon van boven de 18 jaar per 2 kinderen) doet niet mee aan de survival hindernisbaan maar luncht wel mee.

Drie zaken zijn van belang:

1. De kinderen dienen de volgende gegevens te mailen: naam, leeftijd, contactgegevens, adres, naam, adres en e-mailadres begeleider. De gegevens van de kinderen moeten overeenkomen met de gegevens op de ZoetermeerPas.
  2. De kinderen dienen de de ZoetermeerPas en voordeelCheque 17 van de ZoetermeerPas mee te nemen op 28 september anders is gratis deelname helaas niet mogelijk.
  3. De kinderen moeten fysiek in staat zijn deel te nemen aan de survival hindernis baan en een set extra (droge) kleding is wenselijk.

Uiterlijk 21 september 2013 ontvangt men bericht of de kinderen kunnen deelnemen.

Meer informatie over de aanmelding, de voorwaarden en het programma is te vinden op onze website http://www.kiwanis.nl/zoetermeerdehoop.

Extra informatie over de survival:

Survival
Survival– Outdoor (ca.1 ½ uur)
Het survivalfeest! Samen klim en klauter je over de baan heen. Trek kleding en stevige schoenen aan die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. Na afloop kun je bij Ayers Rock douchen, dus je kunt weer schoon naar huis. Dan moet je natuurlijk wel even schone kleding, schoenen, een plastic zak en douchespullen meenemen. Bij AyersRock zijn er gescheiden douches/kleedruimtes voor jongens en meisjes.

Er zijn extra voorwaarden zoals :
-      - Kiwanisclub Zoetermeer De Hoop is niet aansprakelijk voor calamiteiten en dergelijke.
-      - Deelname is op basis van eigen verantwoordelijkheid
-      - Begeleider / ouder is tijdens de activiteit continu aanwezig en
    draagt zorg en verantwoordelijkheid voor het kind
-      - Ayers Rock is verantwoordelijk voor de survivalactiviteit