Kiwanis Zutphen e.o.

Zutphen e.o.

www.kiwanis.nl
  • Decemberactie 2019

    Wij leveren u topkwaliteit banket en chocoladeletters

  • Decemberactie 2019

    Wij leveren u topkwaliteit banket en chocoladeletters

  • Decemberactie 2019

    Wij leveren u topkwaliteit banket en chocoladeletters

Home

Decemberactie

In 2019 ook weer  banket van Jolink, en natuurlijk de bekende Roomchocolade van Janson

Klik op: Online supersnel bestellen en wij regelen het voor u. Tot en met de bezorging!

Chocolade & Banketletter actie 2019

Binnenkort staan de decemberfeestdagen weer voor de deur. Daarom start Kiwanisclub Zutphen nu voor het zesde achtereenvolgende jaar de 'Chocolade Letter & Banketletter Actie'. De opbrengst van deze actie is bestemd voor het ondersteunen van initiatieven die het welzijn en de gezondheid van kinderen waar nodig kunnen verbeteren. Dat kan zoals in eerdere jaren één groot doel zijn maar ook zoals in 2017en 2018  wat bescheidener doelen zoals de Stichting WGDGO en de stichting vrienden van Sinterklaas Zutphen.

Ook dit jaar weer uitbreiding van het assortiment van banket bakkerij Jolink als aanvulling nu ook een lubecker marsepein staaf   naast de  een roomboter amandel- en speculaas staaf en letter.  Alle producten kunnen van een logo worden voorzien vanaf een aantal bestellingen.

Banketbakkerij Jolink in de specialist in het bereiden van hoge kwaliteit banket op ambachtelijke wijze. Dagelijks maken de banketbakkers vol passie de lekkerste producten puur vanuit de basisgrondstoffen.

De roomboter amandelstaaf en amandelletter van banketbakkerij Jolink worden op ambachtelijke wijze bereid met gebruik van  alleen de beste grondstoffen. Zo ontstaat een uniek product van hoge kwaliteit en dat proef je!
De speculaas staaf is gemaakt van een heerlijk speculaas deeg en gevuld met het lekkerste amandelspijs. Deze mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de laatste maanden van het jaar!

 

Al jaren kunnen we reken op steun van Bonbon atelier Jansons uit Zutphen. Inmiddels is er een grote club trouwe afnemers en kijken velen er  reikhalzend naar uit. Zijn vakmanschap en kwaliteit staan garant voor de heerlijkste chocolade letters en Bonbons.  Alles handgemaakt door Bonbonatelier Janson uit Zutphen met de beroemde Belgische chocolade van Callebaut

 

Vragen? een stukje proeven? mail ons via kiwaniszutphen@gmail.com   

Helpt u mee om ook dit jaar weer een mooie opbrengt te realiseren? In 2018 konden we met bijna 8000 euro de onderstaande initiatieven ondersteunen

 

 

Aanmelden voor leden:

Wij steunen met uw hulp in 2019:

 

            

 

 

 

 

 

 

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Zutphen e.o. volgen:

Facebook